Утре ще бъде първият ден на Онана в Манчестър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Камерунецът е напът за Англия

Новата покупка на Манчестър Юнайтед Андре Онана в момента пътува към Англия. Там той утре трябва да премине медицински прегледи, след което официално ще бъде обявен като нов играч на Манчестър Юнайтед.

Според информацията на Фабрицио Романо самолетът на Онана е излетял преди малко от летището в Торино. Той ще кацне късно вечерта в Бирмингам, след което утре ще премине през задължителните медицински прегледи. В момента Онана не страда от контузии, така че тези тестове не би трябвало да го притесняват.

След като той премине през всички формалности, Онана ще подпише договора си и ще бъде официално представен пред феновете. Следващата стъпка от натоварения му график ще бъде да се присъедини към предсезонното турне на отбора. Утре вечер “червените дяввли” играят контрола срещу Олимпик Лион, в която Онана няма да вземе участие по очевидни причини. В следващия мач на тима обаче, който ще бъде срещу Арсенал и ще се играе на 23 юли, камерунецът най-вероятно дори ще започне като титуляр под рамката на вратата на новия си клуб.