Betano предвижда победа на Лудогорец над Балкани, но не и класиране
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Орлите” ги очаква тежък мач

Българският шампион Лудогорец ще има тежката задача да отстрани Балкани (Косово) след издънката, която “орлите” допуснаха в първия мач. Тогава момчетата на Ивайло Петев отстъпиха с 2:0 от непретенциозния си съперник. Тази вечер обаче те ще имат шанса да покажат своята класа в една наистина много важна среща.

След загубата в Косово, Лудогорец допусна и срамна загуба при откриването на новия сезон в Първа лига. “Орлите” отстъпиха на абсолютния дебютант в родния елит Крумовград с 3:1. Този резултат обаче може би бе повлиян от факта, че мислите на играчите на Лудогорец са били насочени на друго място – към мача с Блкани. Това обаче не може да бъде оправдание и старши треньорът Ивайло Петев, чийто пост е застрашен разбира най-добре това.

Балкани няма проблемите на Лудогорец. Шампионата в Косово започва доста по-късно от този в България и това позволява на футболистите да се фокусират върху само една цел. За тези на Балкани в момента тя е да отстранят Лудогорец и да направят всичко възможно да се класират в групите на Шампионска лига през следващия сезон, което би било същински подвиг.

Според Betano, победител от двубоя ще излезе Лудогорец. Коефициентът за успех на родния шампион е 1.42, а този за победа на Балкани 7.50. Равенството е със ставка 4.75. Според букмейкърът обаче победата на “орлите” няма да им бъде достатъчна да се класират, тъй като коефициентът те да продължат напред е 2.37, а този Балкани да се класира е 1.60.