Мениджърът на Аякс: Ще бъде труден мач срещу добър тим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Морис Стайн няма да позволи на играчите си да подценят Лудогорец

Мениджърът на Аякс Морис Стайн даде интервю преди първия мач срещу Лудогорец от квалификациите за Лига Европа. Той подчерта, че “орлите” са силен тим, който не трябва да бъде подценяван и мачът срещу тях няма да бъде лесен. Той направи и коментар относно големите липси в състава му поради контузии.

„Ще бъде труден мач срещу добър тим. Лудогорец направи страхотен мач срещу Астана. Като цяло това е голям клуб, който е 12-кратен шампион на България и има много мачове в Шампионска лига”, започна Стайн.

„Не сме разочаровани, че няма да можем да използваме част от звездите си, защото имаме много, много играчи. Много съм доволен от играчите, които имам на разположение. За мен не е проблем. Ще видим утре след мача. В последните два мача в Нидерландия играха седем или осем играчи от школата ни. Винаги гледаме към нашата академия и се опитваме да използваме играчи от там, когато е възможно”,допълни Стайн.

Първата среща между двата тима ще се играе на стадион “Хювефарма Арена” в Разград. Началният час на двубоя е 21:00 часа. Sesame android предлага специални инструменти за залог и статистики за мачовете от Лига Европа, които можете да използвате от своето мобилно устройство, лесно и удобно, където и да се намирате.