Челси гони Лукаку в Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят няма място на "Стамфорд Бридж"

По всичко личи, че нападателят на Челси Ромелу Лукаку вече не е желан на “Стамфорд Бридж”. Той не попада в плановете на мениджъра на тима Почетино, който е доволен от новата си покупка Николас Джаксън.

Проблемът с трансфера на Лукаку обаче е, че интересът към него не е много голям. Единственият европейски клуб, който е изявил публичен интерес към него е Ювентус, но “бианконерите” няма да пристъпят към преговори с него, ако Душан Влахович не напусне тима. Според някои източници Тотнъм планира да направи оферта за белгиеца, но за момента няма потвърждение за подобна информация.

Така, единствените клубове, в които Лукаку може да премине това лято са тези от Саудитска Арабия. Той обаче категорично отказва да напусне Европа и дори не изслуша първите оферти, които пристигнаха в началото на месеца. Сега обаче в Челси възнамеряват да принудят Лукаку да замине за Близкия изток, в случай че те не получат оферта за него от европейски клуб. Те вече започнаха този процес като изпратиха белгиеца да тренира с отбора до 21 години.

Очаква се развръзката на сагата с трансфера на Ромелу Лукаку да настъпи съвсем скоро, тъй като до края на трансферния прозорец остава само седмица.