Elitbet смята, че на Аякс няма да им е лесно срещу Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландците не се намират в толкова добра форма

Довечера шампиона на България Лудогорец ще се изправи срещу европейския гигант Аякс в мач от последния квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата, която ще се играе на стадион “Хювефарма Арена” ще започне от 21:00 часа.

Разградските “орли” започнаха сезона трудно и с няколко лоши резултата, но впоследствие старши треньорът на тима Ивайло Петев успя да вземе нещата в свои ръце и върна тима на победния път след отпадането на Лудогорец от квалификационната фаза на Шампионска след загубата от Олимпия Любляна тимът бе доста разклатен. Те дори загубиха първия си мач с Астана от квалификациите на Лига Европа. В реванша обаче Лудогорец разби казахстанците на собствена земя с 5:1, победа, която бе предшествана от друг прекрасен резултат, но в родната efbet лига – 3:0 срещу ЦСКА-София.

Тези два мача може би са вдъхнали кураж на играчите на Лудогорец, че Аякс все пак може да бъде победен. Те обаче не трябва да се самозалъгват, защото амстердамци са едни от най-титулуваните отбори в Европа.

В последните няколко години обаче Аякс не прилича на себе си. Тимът не играе толкова силно, колкото сме свикнали да го виждаме и през миналия сезон дори изпусна титлата в Ередивизи, Това може би се дължи на големия брой играчи, които те продадоха както това, така и предното лято. В момента тимът на Морис Стайн е дори още по-осакатен, тъй като голям брой играчи са контузени. Именно в подобни фактори се крие надеждата на Лудогорец за изненада.

Според най-новия букмейкът в България – Elitbet, Лудогорец има не малки шансове да поднесе изненада довечера. Коефициентът за победа на “орлите” е 4.23, а този Аякс да спечели е 1.75, което не е никак малко. Ставката за равенство между двата тима пък е 4,13.