Palms Bet не дава големи шансове на Левски срещу Айнтрахт Франкфурт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" имат много тежко предизвикателство пред себе си

Тази вечер Левски излиза срещу Айнтрахт Франкфурт в може би най-важния мач за клуба в последните десетина години. Немските “орли” са последното препятствие пред “сините”, което ги разделя от историческо първо участие в груповата фаза на Лигата на конференциите. Срещата ще започне в 20:00 часа и ще се играе на националния стадион “Васил Левски”. Очаква се това зрелище да бъде наблюдавано от над 35 хиляди левскари. На стадиона също ще има солидно присъствие и на фенове на Айнтрахт, тъй като привържениците на тима също са изкупили всички билети, които са им били предоставени.

До момента Левски отстрани македонския Шкупи и израелския Апоел Беер Шева по пътя си към груповата фаза на Лигата на конференциите. “Сините” сравнително лесно отстраниха македонските си съперници, но срещу Апоел нещата не стояха така. Левски си осигури класирането напред чак в 96-ата минута след късен гол на Роналдо.

Айнтрахт обаче е отбор от друга галактика. Само преди две години “орлите” отстраниха Барселона от Лига Европа и впоследствие триумфираха с трофея. Сега техния състав е доста по-различен от тогава, но в никакъв случай не е по-малко силен.

PalmsBet обаче не дава големи шансове на Левски. Коефициентът за успех на “сините” е 7.43, а този гостите да победят е 1.51 Ставката за равенството пък е 4.84.