Николай Костов: Очаквайте Левски да играе за победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът вярва в своите момчета

Старши треньорът на Левски Николай Костов направи изявление преди големия мач на “сините” с Айнтрахт Франкфурт, който ще определи кой от двата тима ще се класира за групите на Лигата на конференциите. Костов опита да вдъхнови с думите си и показа, че Левски няма да се даде лесно макар и да е аутсайдер в този сблъсък.

“Няма какво да губим, но има какво да спечелим. Мисля, че това е нашата добра възможност за отбора и клуба да се представим добре в тази среща. Очаквайте Левски да играе за победа. Трябва да е ясно за всички”, започна ентусиазираният Костов.

“Няма да говоря за Айнтрахт. Достатъчно реклама сте направил на отбора. Това обаче е нашият шанс, който ние едва ли ще изпусне.”

“Ние във всички мачове показахме, че имаме европейска публика. Имаме публика, която показа култура и възпитание”, добави специалистът.

Решаващата среща ще се играе утре от 20:00 часа на националния стадион “Васил Левски”. Над 35 000 билета са разпродадени за срещата и се очаква стадионът да бъде пълен до краен предел. Точно това е оръжието, на което Левски ще се надява в това свое историческо домакинство.