Реал Бетис направи важна крачка към привличането на играч на Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Има голям шанс Алексис Салемакерс да напусне "Сан Сиро"

Испанският клуб Реал Бетис е постигнал договорка за личните условия с футболиста на Милан Алексис Салемакерс, твърди спортният журналист Руди Галети. Според информацията обаче двата клуба са доста далече от постигане на споразумение относно цената на белгиеца, което може да се окаже сериозна пречка. Бетис предлага едногодишен наем с опция за откупуване, но Милан предпочита да получи цялата сума сега.

Салемакерс премина в отбора на Милан през зимата на 2020 година срещу близо 11 милиона евро. Той обаче не успя да остави отпечатъка на “Сан Сиро”, който всички очакваха и това може би е накарало Стефано Пиоли да обмисли продажбата на своя футболист.

Бетис обаче не е единственият клуб, който следи Салемакерс. От него се интересуват Улвърхемптън, Фулъм и други европейски клубове, които са готови са влязат в преговори с него, в случай че трансферът му в Реал Бетис пропадне. Белгиецът обаче за момента не мисли за подобен сценарий, тъй като неговият първи избор е именно Бетис и той предпочита да премине в испанския отбор, за да играе в Ла Лига.