Иско разкри шокиращата причина, поради която напусна Севиля
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът е влязъл във физическо пререкание с директора на Севиля

Бившият полузащитник на Реал Мадрид Иско заяви причината да напусне Севиля. Той разкри, че се е разбирал чудесно с мениджъра Хулиен Лопетеги, но след като той е бил уволнен нещата са тръгнали тотално различна посока. Испанският халф заяви, че бившият директор на Севиля, който сега работи в Астън Вила – Мончи, не го е искал в клуба и се е държал зле с него. Иско дори заяви в интервю за “Marca”, че между него и Мончи е имало физическа саморазправа.

„Казах му: „Слушай, дойдоха слухове до мен, не знам какво става, не знам дали ме обичаш, дали не ме обичаш… Бъди честен с мен и ние ще го оправим без проблеми. Аз съм на ваше разположение”, преразказа първия си разговор с Мончи Иско.

„След този разговор Мончи започна да говори, че искам да напусна, нещо, което не беше вярно, и започна да звъни всеки ден както на мен, така и на адвоката ми, тормозейки ни да подпишем прекратяването”, допълни испанецът.

„Така че отидох да говоря с него отново и му казах: „Виж Мончи, не си честен с мен или с хората, на които казваш нещата. Искам да остана, а ти продължаваш да казваш, че искам да си отида.”

“И тогава имаше малък конфликт…”

„Казах на Мончи, че той е най-измамният човек, когото съм срещал в света на футбола, и той ме нападна”, продължи разказа си Иско.

„Той дойде към мен, хвана ме за врата и се наложи охраната да ни раздели напълно.Както разбирате, след това при никакви обстоятелства не исках да продължа там.

И въпреки че съжалявах, защото имах много добри отношения със съотборниците си и феновете се отнасяха чудесно с мен, не можех да се чувствам комфортно в клуб, в който спортният директор ме напада и никой не говори или се извинява.Не заради агресията, не заради всичките лъжи, които изнасяше. Затова се простих договора си и си тръгнах.Преодоляването на бариерата на насилието не е нещо, което бих могъл да подмина”, завърши шокиращия си разказ Иско, който изкара едва 4 месеца в Севиля и откакто напусна е без отбор.