Арсенал се насочва към още един играч на Аякс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кудус също е попаднал радара на "артилеристите"

Мениджърът на Арсенал Микел Артета възнамерява да нанесе втори тежък удар по отбора на Аякс. След привличането на Юриен Тимбер, испанецът е поискал да привлече и ганайският национал Кудус. Ако трансферът му бъде осъществен, той ще засили още повече конкуренцията в състава в предни позиции.

Кудус е сред най-обещаващите таланти на Аякс. Той играе като офанзивен полузащитник, но се справя добре както на крилото, така и на върха на атаката. Тази негова вариативност го прави много ценен за всеки един отбор. Като към нея прибавим и забележителната му техника и прецизния му завършващ удар се образува почти перфектният играч. Кудус обаче е на 22 години, което означава, че той все още може сериозно да надгради качествата си.

Арсенал, като един от най-големите клубове във Висшата лига, търси млади и талантливи играчи, които да допринесат за развитието на отбора. Привличането на Кудус би могло да добави нови качества и свежест в централната зона на терена за Арсенал.

Остава да се види дали този трансфер ще се осъществи и дали Кудус ще се присъедини към Арсенал. Всички очаквания са свързани с неговият потенциал и възможността да израства и просперира в един от най-популярните клубове в света.