Интер Маями обявява Жорди Алба съвсем скоро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанецът ще се присъедини към Меси и Бускетс

Ръководството на Интер Маями е постигнало пълно споразумение с бившия футболист на Барселона Жорди Алба, съобщава Фабрицио Романо. Очаква се трансферът му да бъде обявен съвсем скоро, тъй като всички документи между двете страни вече са подписани.

Жорди Алба ще се присъедини към бившите си съотборници и приятели от отбора на Барселона Лионел Меси и Серхио Бускетс. Към тях Дейвид Бекъм се надява да прибави още един любимец на феновете в Каталуния, а именно Луис Суарес.

Четиримата доста опитни вече играчи ще имат трудната задача да помогнат на Интер Маями да изплува от дъното на класирането в МЛС, където се намира в момента. Те обаче няма да помогнат това да се случи само с играта си, но и с името си, тъй като тяхното присъствие в състава на Интер ще привлече и доста проспериращи таланти от САЩ и света.

Дейвид Бекъм се надява, че бившите звезди на Барса ще имат ефект над останалите играчи при избора им на нов отбор, какъвто имаше и продължава да има Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия. Дали обаче това ще се случи ще покаже само времето.