Милан откри заместника на Сандро Тонали
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Юнус Муса е на крачка от трансфер в Серия А

Младият футболист на Валенсия Юнус Муса е на път да премине в италианския гранд АС Милан. Трансферът на Муса в Милан привлича вниманието на феновете на клуба, тъй като той е сред най-обещаващите таланти на американския национален отбор.

Муса, който играе за Валенсия, е един от най-обещаващите футболисти в младежкия футбол. Той неведнъж е показал своите технически умения, бързината си и възможността да създава голови възможности за отбора си.

Милан, който търси нови таланти и подмладяване на отбора си, е заинтересован от услугите на Муса най-вече, защото “росонерите” загубиха Сандро Тонали, който бе закупен от Нюкасъл за 64 милиона евро. Той би могъл да добави качество и свежест към нападението на Милан и да стане важна част от стратегията за успех на клуба.

Остава да видим какво ще се случи с този потенциален трансфер и дали Муса ще премине в Милан. Във всички случаи, неговият талант и интересът от страна на водещите европейски клубове го правят едно от най-привлекателните имена в света на футболните трансфери.