Байерн намери заместника на Павар в Милано
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бранител на Милан е желан от баварците

Ръководството на Байерн Мюнхен възнамерява да започне преговори с поредния кандидат за заместник на Бенжамен Павар. Става въпрос за централния защитник на Милан Пиер Калулу, който може да замени своя сънародник на “Алианц Арена”

Калулу бе привлечен в Милан през септември 2020 година от втория отбор на Лион. За него “росонерите” платиха малко над 1 милион евро. 23-годишният французин с конгоански корени обаче бързо разви таланта си и цената му се покачи 30 пъти.

В момента Калулу е оценяван на 30 милиона евро, но той има договор с Милан до 2027 година, което означава, че “росонерите” може и да поискат по-висока сума за услугите му от Байерн. Едва ли обаче баварците ще платят голяма сума за Калулу. Те по-скоро ще инвестират средствата, които ще получат от сделката за Павар в по-младия му заместник.

В ръководството на Байерн обаче все още таят надежда, че трансферът на Калулу няма да бъде нужен. Те искат Павар да преподпише нов договор и да остане още дълги на “Алианц Арена”, но това е малко вероятно, тъй като самият бранител иска да опита ново предизвикателство в кариерата си.