Нотингам краде вратар под носа на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Битката за Влаходимос стана още по-жестока

Английският Нотингам Форест е отправил оферта до Бенфика на стойност 9 милиона евро за вратаря Одисеас Влаходимос, съобщава журналистът на Sky Sports Флориан Плетенберг. Според информацията гъркът би искал да премине в Нотингам и в момента неговите представители преговарят с клуба.

Влаходимос е част от списъка с желани играчи на Манчестър Юнайтед от доста време насам. Той дълго време бе спряган за заместник на Давид де Хеа, но Ерик тен Хаг предпочете Андре Онана да замени испанският си колега.

Сега обаче нидерландецът трябва да намери заместник и на резервния вратар Дийн Хендерсън, от който се очаква да напусне тима до края на месеца. Нотингам Форест също искаше да привлече Хендерсън, след като англичанин прекара миналия сезон в техния отбор.

В крайна сметка обаче изглежда във Форест са взели решение да заложат на по опитния Одисеас Влаходимос. На гъркът обаче няма да му е лесно в новия отбор, тъй като там той ще трябва да се пребори с конкуренцията на Мат Търнър. Да измести Търнър обаче ще бъде далече по лесна задача за него отколкото да заеме мястото на Онана.