Локо Пловдив успокои, важен бразилец от остава в тима
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джовани няма да ходи никъде

Ръководството на Локомотив (Пловдив) заяви, че футболистът Бариани няма да напуска “Лаута” и те не преговарят с други отбори за негов трансфер. В медийното пространство от известно време циркулира информация свързваща бразилеца с Левски и ЦСКА 1948, но до негов трансфер в столицата очевидно няма да се стигне. От Локомотив дори откриха специален имейл, на който феновете на тима могат да задават въпроси относно бъдещи трансфери и други новини свързани с клуба.

Ето го и официалното съобщение на “черно-белите”:

“Уважаеми Локомотивци,

Победният ход на любимия отбор продължава и това очевидно поражда желание за спекулации и опити за разбиване на прекрасната атмосфера, която сме изградили в клуба между ръководство, отбор и фенове.

Бихме искали да ви информираме, че последните „новини“ за изходящ трансфер на Бариани не отговарят на истината. В „Локомотив Пловдив“ не е пристигала оферта за , ръководството не е обсъждало негова продажба, дори напротив – намерението ни е да продължим заедно напред с победи и красиви игри.

Скъпи приятели в черно-бяло, от днес даваме възможност на всеки от вас, който има някакви въпроси, свързани с политиката на „Локомотив“ или поредните фалшиви медийни новини, да ги зададе официално на имейл: [email protected].

Ще получите точен и коректен отговор. Не се поддавайте на провокации, продължаваме напред заедно – клуб, отбор и фенове.”