Левски обяви програмата до мача с Айнтрахт, ще има открита тренировка
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" се надяват на добро изпращане

От столичния Левски обявиха програмата до мача с Айтнрахт Франкфурт. Събитието е от огромно значение за “сините”, тъй като при евентуална победа те ще се класират за групите на Лигата на конференциите за пръв път в своята история и ще се завърнат към участията си в евротурнирите.

Мачът ще бъде наблюдаван от няколко хиляди на стадиона във Франкфурт. На “Герена” също ще има и видео стена за желаещите да се доближат възможно най-много до реалната атмосфера. Останалите десетки хиляди “сини” фенове, които изпълваха националния стадион преди седмица ще наблюдават зрелището пред телевизионните екрани.

Ето го и официалното съобщение на Левски:

“Представителният отбор на Левски продължава подготовката си за мача с Айнтрахт. Тренировките в понеделник и вторник са от 18:30 часа и са изцяло открити за фенове и представители на медиите. В сряда, 30 август, тимът ще отпътува за Франкфурт и ще бъде на Аерогара София, Терминал 2 в 9:40 часа. В 20:30 същата вечер е официалната пресконференция на треньора Николай Костов и футболист от отбора, а в 21:00 часа е и тренировката, която ще бъде открита в първите 15 минути. Решителният мач за влизане в групите на Лига на конференциите е в четвъртък от 21:30 часа”.