Ман Сити изпрати последна оферта за халф на Уулвс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" са уверени, че този път ще си осигурят подписа на играча

Ръководството на Манчестър Сити е изпратило нова подобрена оферта до Улвърхемптън за полузащитника на клуба Матеус Нунеш, съобщава Фабрицио Романо. Според журналиста стойността на новото предложение е 60 милиона евро. Това е едва 5 милиона повече от предишната оферта на “гражданите”, но те смятат, че и тази разлика ще им бъде достатъчна да убедят Уулвс да се раздели с полузащитника си.

Ако Уулвс обаче откаже и тази оферта, не се очаква Манчестър Сити да завиши още повече цената. Причината за това е, че покупката на Нунеш първо не бе планирана и второ той не бе първи избор на Пеп Гуардиола До трансфера на халфа се стигна след като Кевин де Бройне се контузи тежко и стана ясно, че ще пропусне голяма част от сезона. Следващото “щастливо” събитие за Нунеш бе разследването за незаконен хазарт, което бе започнато срещу Лукас Пакета. Бразилецът бе фаворит на Гуардиола за заместник на Де Бройне, но “гражданите” бяха притеснени, че правата на Пакета да се състезава могат да бъдат спрени.

Ако трансферът на Нунеш бъде осъществен, това ще означава, че Уулвс отново са направили чудесна сделка. “Вълците” купиха играча миналото лято за 45 милиона, а сега се очаква да получат с 15 повече за неговите права.