Байерн забрави за “пчеличка” и се насочи към страж на Севиля
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците не могат да вземат окончателно решение относно това кой трябва да замени Ян Зомер

Според последните информации идващи от Германия, ръководството на Байерн Мюнхен е прехвърлило интереса си от вратаря на Брентфорд Давид Рая към Ясин Буну. Мароканският вратар на Севиля ще бъде новото име, което ще трябва да замени напускащия в посока Интер Ян Зомер и ще трябва да се докаже като наследникът на превърналия се в клубна легенда Мануел Нойер.

Това не е първият път това лято, в който Байерн се отказва от един вратар и веднага се насочва към друг. Първоначално баварците искаха да си върнат Александър Нюбел, после пожелаха Зомер да остане за постоянно, след това за кратко обсъждаха имената на Давид де Хеа и неговия сънародник Давид Рая преди да се стигне до Ясин Буну.

Причината Байерн да се откаже от Рая обаче не е изцяло свързана с тях. Според информациите Рая е предпочел да премине в Арсенал, тъй като баварците са му предложили да го привлекат под наем, ход който и той и Брентфорд са сметнали за неуважителен.

Поради тази причина Байерн смятат да изпратят официална оферта до Севиля за Ясин Буну, която се очаква да бъде приета от андалусийци в най-скоро време. Дали обаче това ще се случи предстои да разберем.