Човек със скъпи вкусове – ето за какво Мбапе харчи богатството си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Килиан Мбапе е един от най-добрите футболисти в света и печели 72 милиона долара годишно

Френската футболна звезда Килиан Мбапе е израснал в един от най-скромните квартали в Париж – Бонди. Това е район, който обикновено не се отличава с лукс. Въпреки това, благодарение на страхотните си изяви на терена, французинът успя да промени коренно живота си и парите не са проблем за него. Футболистът има скъпи вкусове, катo харчи голяма част от приходите си за дома си: мечтано място, оценявано на повече от 10 милиона долара.

Звездата тъне в лукс в центъра на Париж

Човек със скъпи вкусове - ето за какво Мбапе харчи богатството си 1

В момента Килиан Мбапе живее в луксозен апартамент, разположен в сърцето на Париж. Има няколко етажа, гледка към Айфеловата кула и Шанз-Елизе, както и всякакви удобства в дома му. Дом, който споделя със семейството си. Защото самият френски футболист неведнъж е заявявал, че най-важното за него е неговото семейство. Ето защо той инвестира толкова много пари в дома си, където прекарва времето с любимите си хора. Според информация на медията The Sun, домът на Мбапе има дванадесет спални, баскетболно игрище, библиотека и турска баня. Това всъщност не е обикновен парижки апартамент.

Мбапе е любител на луксозни автомобили

Човек със скъпи вкусове - ето за какво Мбапе харчи богатството си 2

Французинът обича да отделя част от заплатата си за луксозни автомобили. Той смята себе си за колекционер на скъпи возила и едно от неговите автомобилни бижута е впечатляващото Ferrari Hybrid SF90 Stradale, оценено на повече от 515 000 долара. В допълнение към тази луксозна кола, Ферари има и други скъпи модели, достойни за завиждане: Mercedes V Class, Volkswagen Multivan и Ferrari 488 Pista.

Мбапе обаче няма шофьорска книжка. Въпреки страстта си към колите, френският национал не знае как да шофира. Той дори няма нужда, защото звездата на ПСЖ има личен шофьор през цялото време. Самият Мбапе обаче признава, че липсата на книжка никога не е била проблем. „Винаги съм имал независимост, тъй като имах шофьори на мое разположение“, разкри футболистът пред „Marca“.

Страст към модата

Човек със скъпи вкусове - ето за какво Мбапе харчи богатството си 3

За какво друго харчат парите си французите? Според “The Sun”, в облеклото на Мбапе винаги присъстав най-новото от великите дизайнери по света. Много често се среща Килиан Мбапе заедно с други звезди (например Неймар, който е до него на снимката) посещават модни ревюта.

Пътувания по света

Една от звездите на френския футбол обича луксозни пътувания. Мбапе е любител на страхотните пътувания и не се колебае да пътува със самолет до всяка друга част на света. Той е засичан в Маями Бийч по плажовете или да се забавлява като турист в дестинации като Ню Йорк или Гърция. Французинът обаче не пътува толкова, колкото би искал заради професионалните си ангажименти. Твърди се, че ПСЖ му е отказал една от големите му мечти: да разполага с частен самолет, за да пътува по света.

Луксозни часовници 

Човек със скъпи вкусове - ето за какво Мбапе харчи богатството си 4

Мбапе също харесва луксозни часовници. Французинът е посланик на престижната марка Hublot и често може да бъде видян да носи някои от най-ексклузивните й модели. По информация на “The Sun”, футболистът има впечатляваща колекция от часовници, която влючва дори часовника Big Bang Millennial Pink, оценен на повече от 200 000 долара.

Благотворителност

Разбира се, за Мбапе не всичко е да харчи огромното си състояние за лукс. Той също така дава част от заплатата си за благотворителност. Френският нападател има собствена организация и работи с близо 100 парижки деца, на които помага при тяхното обучение и образование.