Барселона даде срок на ПСЖ и Дембеле да финализират трансфера
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунският гранд постави ултиматум за преминаването на крилото на "Парк де Пренс"

Почти сигурно в следващите дни Усман Дембеле ще стане играч на Пари Сен Жермен. В Барселона са наясно с искането на футболиста да премине на “Парк де Пренс”. Каталунският гранд обаче постави срок на французина и ПСЖ – двете страни да уредят трансфера в следващите 5 дни.

На “Камп Ноу” са съгласни да преговарят за това да влязат повече от 25 мн. в касата на клуба, ако ПСЖ плати клаузата му от 50, която обаче е валидна само до края на месец юли. Една от възможностите е френският гранд да завърши сделката за повече от 50 милиона, но без да достигне 100 млн., които са заложени в клаузата на крилото след 31 юли.

В момента Усман Дембеле продължава да е с Барселона, като се представя силно в контролите на тима. След няколко часа той ще се качи на самолета за Лас Вегас, но няма да играе приятелския мач с Милан на 2-риа вгуст. Очаква се в следващите дни Усман Дембеле да се върне в Барселона с отбора, а по-късно да отиде в Париж, за да бъде представен, след като двата отбора вече са завършили трансфера.

Тимът на ПСЖ пък в момента е на турне в Азия и се прибира във Франция в петък. Може би в края на седмицата Дембеле официално ще е играч на парижани.