Бакеро: Допуснатите ранни голове ни объркват
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разбира се, че се притеснявам за бъдещето", заяви треньорът на Славия

Славия допусна трета поредна загуба в efbet Лига и пети пореден мач без победа, след като тази вечер отстъпи на ЦСКА 1948 с 0:2. След срещата треньорът на тима Хосе Мари Бакеро заяви, че се притеснява за бъдещето си, което е нормално предвид лошите резултати. Испанският специалист заяви, че големият проблем на отбора са ранните голове, които допуска в мачовете.

„Още първият шанс, който ЦСКА 1948 имаше, беше превърнат в попадение. Не демонстрирахме добра концентрация. Това важи и за втория гол, който допуснахме. Разбира се, че се притеснявам за бъдещето. Защото правим позитивни тренировки, но след това тези неща не се изпълняват на терена. И по време на мачовете трябва да правим това, което тренираме“, каза треньрът на Славия.

„Във всеки мач влизаме с идеята, че ще запишем победа. Често допускаме ранни попадения в мачовете и това ни обърква. Това трябва да го изключим в следващия двубой“, каза още Бакеро.

В следващия кръг Славия гостува на Ботев Пловдив, който през изминалия уикенд надви Етър с 2:1 във Велико Търново за първата си победа през кампанията.