Карагарен: Ние сме ЦСКА и ще играем всеки мач за победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се да играя повече време, но при нас конкуренцията е жестока", заяви офанзивният футболист на ЦСКА 1948

Футболистът на ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен вкара първия гол при победата с 2:0 над Славия и бе избран за Играч на мача. След срещата офанзивният играч заяви, че ЦСКА излиза във всеки двубой за победа. Той сподели, че се надява да играе възможно най-много, но конкуренцията в отбора е жестока.

„Мисля, че играхме по-добре и желаехме повече да спечелим срещата. Двубоят беше тежък, имаше доста единоборства и бе нужно да бъдем търпеливи. Можеше да вкараме още голове, но най-важното е, че спечелихме. Беше много важно да победим днес. Надявам се да играя повече време. Но тук има много футболисти, при нас конкуренцията е жестока. Който се представя по-добре на тренировките, той получава шанс и той играе”, заяви нападателят.

“Трябва да се съсредоточим в Първа лига, тъй като не успяхме в Лига на конференциите. Ще се борим отново да се класиране в европейските клубни турнири и през следващия сезон отново да играем. Не мисля, че новият наставник е променил нещо. Всеки треньор си има свое виждане. Той е млад амбициозен, желая  му успехи. Следващите срещи ще са още по-тежки. Ние сме ЦСКА и ще играем всеки мач за победа”, каза Карагарен.