Добави коментар
Голямата звезда на "швабите" критикува капитана Ендо

Застрашеният от трето изпадане в последните шест сезона Щутгарт загуби от Херта с 0:2 пред погледа на бившата си звезда Красимир Балъков.

Легендарният български халф пък е все така уважаван в Германия, а неговото мнение винаги е интересно…

„Сърцето ми принадлежи на Щутгарт. Боли ме като гледам отборът да играе по този начин, както го направи в неделя. През първото полувреме липсваше всякакво желание и страст у играчите. След почивката нещата се подобриха, но да натиснем педала само за едно полувреме не е достатъчно в елита. За мен това представяне бе изненадващо. Не мога за разбера как могат да бъдат толкова пасивни“, коментира Балъков пред „Билд“

„Херта се бори и хапеше – точно, както се очакваше от отбора. Феликс Магат – един от най-добрите треньори в кариерата ми, е гаранция, че отборът ще остане в Бундеслигата. Да го назначат бе най-доброто решение на Фреди Бобич. Защото Феликс има опит в борбата за оцелява и знае какво точно трябва да направи“, смята българинът.

„Той дава всичко по време на мач и е много неспокоен край терена. Вижда се, че има характер. Освен това е много ясен в изявленията си.

„Сега на терена ми липсват футболисти, които играят със сърце и вдъхновяват другите. Мавропанос е изключение, харесва ми. Той показа ангажираност и агресивност в Берлин. Показа как трябва да се бори всеки за оцеляването. Но освен него нямаше почти нищо друго.

Той се изказа и за капитана Ватару Ендо.

„Капитанът трябва да контролира отбора, да бъде способен да го поведе. Не видях това при него в неделя“, не спести критиките си Бала.

„Щутгарт трябва да запази мястото си. Сигурен съм, че отборът ще оцелее. По един или друг начин ще го направи.“

Добави коментар
Гласувай: