Балъков: Мачът със Славия ни е много важен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Важно е младите да попиват опит от професионалния футбол", заяви главният мениджър на ЦСКА 1948

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви след победата с 6:0 над Дряновец в двубой за Купата на България, че е доволен от играта на “червените”. Балъков даде положителна оценка за представянето на младите в тима и заяви, че е важно те да натрупат опит в професионалния футбол.

“Няма нищо, от което да не съм доволен. Влязохме много добре в мача и свършихме това, което трябваше. Запазихме и няколко футболисти, които ни трябват за другия мач. Ако сте забелязали, винаги, когато през първата част станат повече голове, второто полувреме се намаля темпото. Ние вкарахме и 3-4 момчета, които са на по 16-17 години и е нормално да има лек спад. Доволни сме и от първото, и от второто полувреме на мача.

Разбира се, че съм доволен от младите. Важно е да попиват опит от професионалния футбол, защото за тях той е важен. Нямаме претенции кой ще ни бъде съперник в следващия кръг, всеки мач за нас е важен. Добрата серия показва, че имаме постоянство. Надявам се срещу Славия да покажем добра игра и да победим, защото този мач ни е много важен”, призна Балъков.