Балъков за напускането на Камбуров: Това е негово лично желание
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не може да се коригира отсъствието му, но това е шанс за другите футболисти, които играят на неговата позиция"

Главният мениджър в  ЦСКА 1948 Красимир Балъков разкри подробности относно неочакваната раздяла с Мартин Камбуров. Нападателят напусна столичния тим часове преди първия им мач от пролетния дял срещу Царско село.

“Искам да изчистя спекулациите по този въпрос. Това е негово лично желание. Нямаше никакви противоречия или конфликти между нас. Ние уважаваме желанието на всеки футболист, който иска да отиде в друг отбор. Ръководството се разбра с него, стиснахме си ръцете, пожелахме си успех. Благодаря му за времето при нас, за головете и за добрия пример, който даде. Пожелаваме му да си постигне целта с отбора на Берое”, заяви Балъков.

“Вие знаете политиката ни. Може би сте чули и за човека, който ще го замести – Димитър Митков. На последната права сме да подпишем договор, като стане ясно, ще се обяви. Няма нещо, за което хората да не могат да се разберат. Нещата са окей. Не може да се коригира отсъствието на Камбуров, но това е шанс за другите футболисти, които играят на неговата позиция, да дадат всичко от себе си, за да компенсираме спортно-технически липсата му.”

“С Митков сме на последната права. Все още няма подписан договор, но скоро ще обявим и пристигането му. Ние имаме интерес към много млади футболисти, не искам да казвам имена. Не можем да вземем всичко, което искаме, трябва да има разбиране и от клуб, и от самия футболист. Много ще сме щастливи, ако това с Митков се осъществи, защото той е един от най-перспективните български нападатели. Добър вариант за нас”, добави Балъков, който обаче не пожела да разкрие финансовите параметри на сделката с Берое за нападателя.