България е фаворит за победата срещу Литва според Palms bet
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Родните национали преследват първа победа в квалификациите за Евро 2024

Тази вечер от 19:00 ч. тимът на България посреща селекцията на Литва в мач от група G на квалификациите за Евро 2024. “Лъвовете” нямат победа до момента, записвайки две равенства и три загуби в пет срещи. Тимът на Младен Кръстаич се представя слабо, но сега има шанс да постигне първа победа. Според Palms bet коефициенти за България – Литва, родните национали са фаворити за успеха. Букмейкърът предлага коефициент 1.60 за победа на България, докато ставката за победа на Литва е 6.33.

България и Литва теоретично все още могат да се класират за Евро 2024, но и двете може официално да излязат от състезанието в събота. И двата отбора успяха да спечелят само две точки от първите си пет мача, една от които дойде при ремито 1:1 на литовска земя между двата тима. Предимството у дома може да осигури на България първа победа в квалификациите, но отборът ни е без успех в осем мача. Тимът на Младен Кръстаич направи силен двубой в последното си домакинство в квалификациите, след като завърши 1:1 с фаворита в групата Сърбия.

Литовският национален отбор спечели втората си точка в квалификациите миналия месец, когато направи реми 2:2 с Черна гора на собствен терен. Няколко дни след това Литва бе победена с 3:1 от Сърбия, което не е изненада. Литовците пристигат със самочувствие в България и това е техният шанс за първа победа. Литва загуби последната си визита в София с 0:1 през 2021 г., като очакванията на palms bet са отново за успех на българския отбор.