Балотели може да се приближи до България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Скандално известният италиански нападател Марио Балотели е получил оферта от румънския шампион ЧФР Клуж, гръмнаха медиите в северната ни съседка.

Радио “Монте Карло” също информира слушателите си за възможната балканска авантюра на 29-годишния голмайстор, който е свободен агент след раздялата си с Бреша.

Балотели напусна последния си клуб със скандал, след като бе обвинен от ръководството в изключително несериозно отношение към тренировъчния процес. В един момент той дори получи забрана да се готви с първия тим, а това още повече ускори раздялата.

Нападателят беше пред трансфер в третодивизионния Комо, но в крайна сметка не се разбра с босовет на клуба и всичко пропадна.

Освен от ЧФР към него интерес проявява и бразилският Фламенго, който на всичко отгоре предлага доста висока заплата.

Снощи ЧФР стана шампион на Румъния за шести път, след като победи с 3:1 като гост основния си конкурент – Университатя Крайова. Мениджър на тима от Клуж е бившият защитник на Челси и Саутхямптън Дан Петреску.

Балотели, който има 14 гола в 36 мача за италианския национален тим, игра за редица водещи европейски клубове, сред които Манчестър Сити, Милан, Ливърпул и Олимпик Марсилия.