google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наскоро освободеният от Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов разкри, че ще остане завинаги привърженик на Канарчетата, независимо че в Коматево се отнесли некоректно с него.

“Ще остана фен за на Ботев Пловдив за цял живот,” разкри халфът, който игра шест сезона с екипа на Жълто-черните. “Исках да завърша кариерата си в Ботев Пловдив. Но за съжаление в България не можеш да си правиш дългосрочни планове.

“Тежко ми е, че нещата се получиха по този начин. Клуба не постъпи коректно с мен. Можеше с ръководството да седнем като мъже и да се разберем. След тренировката ни казаха, че сме ненужни. Никой не ни обясни защо и какви са причините.

“В отбора има изключителни футболисти, но понякога напрежението идва в повече и се стига до лошите резултати. При мен финансийте не са били от значение. Не мисля, че ние с Бандаловски сме причина за лошите резултати, видя се и в мача с ЦСКА 1948.”

Бившият капитан на Ботев, който преди няколко дни премина в Царско село заяви, че не е очаквал обаждане от бившия си клуб, а е избрал да облече екипа на Царете заради наставника Любо Пенев.

“Не съм очаквал да имам обаждане от Герена,” заяви Балтанов. “Всичко може да се случи. За мен сега е важно да си върна формата с екипа на Царско село.

“Избрах да продължа там кариерата си, заради Любослав Пенев. Не съм обиден на никой от Левски. Разочарован съм, че преди години не използвах шанса си на Герена.”