Efbet вярва, че Ботев Пловдив ще спечели домакинството си на Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Канарчетата" силно се нуждаят от точки

Тази вечер предстоят да се изиграят първите мачове от 8-мия кръг на efbet лига. Може би най-интересният двубой ще бъде този между Ботев Пловдив и Славия. Срещата ще се играе на стадион “Христо Ботев” в Пловдив от 21:30 часа.

Ботев ще има чудесната възможност най-накрая да запише победа на обновения си стадион. До момента “канарчетата” винаги оставят феновете си разочаровани след домакинските си мачове, което до голяма степен доведе до уволненията на двама треньори. В момента тимът от Пловдив заема незавидната 13-та позиция с актив от едва пет точки.

Положението в Славия обаче при никакви обстоятелства не е по-добро. “Белите” са на една позиция зад техния съперник с една точка по-малко. До момента планът на Хосе Мари Бакеро в Овча Купел се проваля тотално и неговото оставане в тима е поставено под въпрос. Един успех като гост в Пловдив обаче ще повиши самочувствието на играчите му и може да им помогне да излязат от тежката ситуация, в която се намират.

Коефициентите в сайта на efbet за мача Ботев-Славия обаче са в полза на домакините. Ставката за успех на “канарчетата” е 2.05, а тази за победа на Славия 4.10. Коефициентът за това срещата да завърши наравно пък е 3.10.