Bwin фаворизира Милан в дербито с Рома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Серия А продължава с голямо дерби

Тази вечер предстои да се изиграе едно от най-вълнуващите италиански дербита. Рома на Жозе Моуриньо посреща Милан на “Олимпико” в ранна битка за топ 4. Срещата ще започне в 21:45 часа българско време.

Рома започна сезона по много слаб начин. “Вълците” имат само една точка в първите си два мача и заемат неприличната за техните стандарти 13-та позиция. Те завършиха наравно със Салернитана в първия си двубой от сезона, след което отстъпиха на Верона с 2:1. Жозе Моуриньо обаче изобщо не е притеснен от слабите резултати. Той вярва, че тимът му ще се върне на правия път и ще постигне още по-големи успехи през този сезон, заедно с новата покупка Ромелу Лукаку, който обаче може и да не играе срещу Милан.

“Росонерите” са на противоположния полюс. Те оглавяват таблицата в Серия А, след като първо победиха Болоня с 0:2, а после разбиха Торино с 4:1 на “Сан Сиро”. Може би точно затова Милан е фаворит на bwin в дербито с Рома. Коефициентът за успех на “росонерите” е обаче не е много по-висок. Техния успех е оценен със ставка 2.55, а този на Рома с 2.85. Коефициентът за равенство пък е 3.10.