Костов: Това е футболът, съжалявам за това, което се получи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът заяви, че Левски ще атакува титлата в шампионата

Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира отпадането на тима от Айнтрахт Франкфурт. “Сините” загубиха визитата си на “Дойче Банк Парк” с 2:0 и се сбогуваха с мечтата си да играят в Лигата на конференциите. Сезонът обаче за тях далеч не е приключил, тъй като Костов заяви, че те ще борят за титлата.

“Бяхме надиграни през първото полувреме и решихме да дадем инициативата на съперника през второто полувреме. Нямахме добър контрол над топката и нямахме добри подавания. Няма да критикувам никого, футболистите дадоха всичко от себе си, може би това са ни възможностите. Разчитахме на контраатаки през първото полувреме“, започна Костов.

„Това е футболът, съжалявам за това, което се получи. Противно на очакванията, играхме още през първото полувреме с дълги подавания, това не влизаше в плановете ни. Такава беше нагласата на нашите защитници. Не излизахме добре от пресата, бързо се освобождавахме от пресата, нашите играчи се смущаваха, това е. До голяма степен им се получи, защото нашите най-добри нападатели бяха неутрализирани. Като цяло, количеството на нашите атакуващи действия беше слабо.“

„Имаме си цели. Във вътрешния шампионат се борим за титлата. Не можем всички да побеждаваме. Въпросът е да запазим играта“, продължи наставникът на “сините”

„Искам да кажа на привържениците, че им благодаря, хубаво е, че имаме такава поддръжка във Франкфурт. Апелът е да ни поддържат и в шампионата, там сме изоставащи, защото имаме натрупани вече две загуби. Очаквах да стигнем напред. Трябва да направим така, че за следващия сезон да сме още по-силни в Европа и да направим отбор, който да побеждава“, завърши специалистът.