Петев: Не е малко да победиш гранд като Аякс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът бе доволен от свършената работа в Амстердам

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев поздрави момчетата си след успеха над Аякс с 1:0. Въпреки победата обаче разградчани бяха елиминирани от Лига Европа.

“Да поздравя играчите мисля, че всички изпълниха до голяма степен това, което имахме като план. Играхме със самочувствие. Постигнахме престижна победа. Имахме ситуации, в които можехме да отбележим още голове. Да победиш такъв гранд като Аякс на собствения им стадион – мисля, че напълно сме заслужили това, което направихме през всичките 90 минути”, започна Петев.

“Жалкото е че, ако върнем лентата назад, допуснахме изключително детски голове и дадохме голяма преднина на отбора на Аякс. Всичко е минало и трябва да си извадим поуките.”

“Не е малко да победиш гранд като Аякс. Това е машина за футбол. Мисля, че не е малко, ще го оценим след време още повече. Мисля, че е напълно заслужено.”

“На много челно място бих поставил тази победа. Това е гранд и да го победиш, и то с такава добра игра.”

“Щом могат да победят Аякс могат да победят всеки един отбор. Това ще ни стои като шаблон и трябва да се стремим да победим всеки, който е срещу нас”, завърши Ивайло Петев.