Барселона обмисля да спечели пари от Жул Кунде
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунският тим е готов да се раздели с 25-годишния си универсален защитник срещу 40 милиона евро

Според информация на Fichajes, Барселона може да се раздели с Жул Кунде през предстоящия трансферен прозорец. 25-годишният бранител не беше в най-добрата си форма през този сезон, но все пак има много почитатели и каталунският гранд изглежда е готов да спечели пари от него.

Френският национал се присъедини към Барселона през лятото на 2022 г., след като се доказа в Ла Лига със Севиля. Още в първия си сезон с каталунския гранд, Жул Кунде беше използван като десен бек в по-голямата част от мачовете. 25-годишният футболист имаше впечатляващ дебютен сезон, но не беше наистина щастлив да играе редовно на чужда позиция. През лятото Кунде бе свързван с преместване от клуба, а Арсенал беше един от клубовете, които се интересуваха от услугите му. Но Шави успя да задържи Кунде и му обеща по-централна роля през сезон 2023/24.

От неговите 16 мача през текущия сезон, 14 са в сърцето на отбраната. Докато Кунде играе на предпочитаните от него позиции, формата му спадна, което може да е една от причините Барселона да е в готовност да се раздели с него. Каталунският гранд е готов да продаде 25-годишния футболист срещу 40 милиона евро и може да използва парите, за да си осигури услугите на Жоао Кансело за постоянно през лятото.