Ювентус може да се подсили с украински национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бианконерите" са готови да платят 30 млн. евро за Георгий Судаков от Шахтьор

Борещият се за титлата в Серия А тим на Ювентус проявява интерес към полузащитника на Шахтьор Донецк – Георгий Судаков. Грандът от Торино е готов да плати за футболиста сумата от 30 милиона евро, пишат медиите на Апенините.

Според информация на “Тутоспорт”, спортният директор Кристиано Джунтоли планира привличането на 21-годишния украински национал на “Алианц Стейдиъм” през януари, но само ако бъдат изпълнени определени условия преди това.

Тъй като Пол Погба е в момента изтърпява наказание, а Николо Фаджоли няма да се завърне до края на сезон 2023/2024, Ювентус се нуждае от подсилване в халфовата линия. Въпреки това, за да събере необходимите средства и да привлече нови играчи, отборът може би ще трябва да продаде някои от своите футболисти.

Самюъл Илинг-Джуниър е един от кандидатите да напусне отбора, заедно с други таланти като Матиас Суле или Кенан Йълдъз. Ако Ювентус успее да реализира трансфери през януари, това може да осигури необходимите средства за нови попълнения.

Въпреки че Судаков е топ трансферната цел на Юве в момента, Родриго Де Пол от Атлетико Мадрид представлява привлекателна опция за отбора от Торино.