Барселона обмисля оферта за подписа на звезда на Лас Палмас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците ще се борят с Ман Сити за подписа на Алберто Молейро

Според информация на испанското издание Fichajes, 20-годишното крило Алберто Молейро е обект на интерес от страна на Барселона. Действащите шампиони в Ла Лига се стремят да изпреварят Ман Сити за подписа на футболиста на Лас Палмас и са подготвили оферта на стойност 15 милиона евро, за да подпишат с талантливия играч.

Алберто Молейро беше на радара на много известни отбори в цяла Европа през последните две години. След феноменалния успех на Педри в Барселона, клубове с големи имена насочиха погледа си към Лас Палмас. Това привлече вниманието им към испанския футболист, който е в страхотна фрма от известно време.

Алберто Молейро вече изкара половин десетилетие в тима на Лас Палмас и направи дебюта си в първия отбор като 17-годишен през август 2021 г. Оттогава той израсна в клуба от Гран Канарските острови, записваки участие в 85 срещи, като се отчете с пет гола и десет асистенции. Прогресът на таланта не остана незабелязан, алармирайки много европейски грандове.

Последните информации свързват испанеца с Реал Мадрид  Но новината на Fichajes не споменава Лос Бланкос, а вместо това предполага, че той е цел на Барселона, Манчестър Сити и Милан. Действащите шампиони на Ла Лига обмислят оферта, за да осигурят услугите на Молейро през следващата година.