Барселона определи сумата, за която ще продаде Клеман Ленгле
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барселона ще се опита да спечели 15 милиона евро от продажбата на 28-годишния френски защитник

Според информация на испанското издание SPORT, защитникът на Барселона Клеман Ленгле остава трансферна цел за Тотнъм през това лято. Французинът се е споразумял за личните си условия с “шпорите”, но трансферът на 28-годишния играч е в застой, като сега Барселона иска 15 милиона евро, за да се раздели с него.

Клеман Ленгле стигна до кръстопът в кариерата си, тъй като няма бъдеще в Барселона. Каталунските гиганти се стремят да го продадат на добра цена това лято, тъй като искат да балансират своите финанси. 28-годишният футболист прекара сезон 2022/23 под наем в Тотнъм, където беше титуляр. Ленгле се появи 35 пъти за Тотнъм през изминалия сезон, записвайки един гол и две асистенции.

Отборът от Северен Лондон иска да си осигури услугите му с постоянна трансфер. Но желанието на Барселона за трансферната сума усложниха нещата. Информации от миналия месец предполагаха, че може да има сделка от около 5 милиона евро, като Тотнъм е готов да плати сумата. Но оттогава изискванията на Барселона се променят на всеки няколко дни. Сега каталунският тим иска 15 млн. евро за французина.

Ще бъде интересно да видим дали Тотнъм ще е готов да отдели 15 милиона евро, за да си осигури услугите на Ленглет. С желанието на французина да се завърне на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, то предстои да видим дали Барса би приел и по-ниска оферта за бранителя.