Ивелин Попов очаква Левски да спечели трофей през сезон 2023/24
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Очаквам да постигнем целите си и да завършим сезона с трофей", каза Попето

Футболистът на Левски Ивелин Попов даде интервю пред “Мач Телеграф” в навечерието на двубоя срещу Шкупи от Лига на конференциите. Опитният нападател на “сините” определи целите пред тима и те са високи. Попето очаква Левски да спечели трофей през сезона, а също така ще атакува и място в груповата фаза на Лига на конференциите.

“Очаквам да постигнем целите си и да завършим сезона с трофей. Пред Левски винаги целите са високи и трябва да покажем това на терена. Това ни държи на високо ниво и заради това нашият отбор е най-големият в България. Моите лични амбиции са огромни, както и на привържениците ни. Те ще бъдат много щастливи, ако спечелим трофей през този сезон”, заяви Попов.

“Целта е ако може да се доберем до групите. Заявих и преди месец – отборът ни като потенциал и качества е много силен. Запазихме си състава, който е граден година и половина. Сега целта е попадане в групите на Лигата на конференциите. Там и финансирането е съвсем друго. За мен истинските мачове са в Европа”, каза нападателят на Левски за амбициите на тима в Лига на конференциите.

Попето отправи призив към феновете да подкрепят отбора, както винаги са го правили. “Всички знаем в какво състояние е клубът и ние – футболисти, хора от отбора, сме благодарни за това, което правите за нас и за любимия клуб”, каза бившият национал на България за привържениците.