Борнемут ще привлече резерва на Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Черешките" не спират да подобряват състава си от началото на транферния прозорец

Борнемут са постигнали споразумение с Интер Милано за трансфер под наем на вратаря Андрей Раду. ,,Черешките” се готвят за първия си сезон под ръководството на новия старши треньор Андони Ираола, като вече са привлекли 3 нови попълнения: Джъстин Клуйверт, Милош Керкез и Хамед Траоре с постоянни договори. Те също така подписаха с Ромейн Фавър от Лион, но го дадоха под наем на Лориен, където той прекара втората половина на миналия сезон под наем.

Борнемут са си насочили вниманието към вратарския си пост, като Ираола търси да привлече някой, който може да осигури конкуренция на Нето. Преди няколко дни се говорише за интерес от тях към вратаря на Нюкасъл Карл Дарлоу.

Според Фабрицио Романо, “черешките” са се съгласили да подпишат с Раду от Интер под наем за целия сезон, с опция за закупуване на стойност 8 милиона евро. Очаква се, румънския национал да премине медицински прегледи по-късно днес.

Андрей Раду се присъедини към Интер, като част от академията на тима през 2013 година, но не успя да си пробие път в първия отбор, след като изигра само 5 мача. Toй прекара първата половина на сезон 2022-23 под наем в Кремонезе, Раду премина във френския Оксер през януари. 26-годишният вратар запази 5 чисти мрежи в 17 мача за Оксер, но не успя да попречи на клуба да изпадне в Лига 2.