Барселона подготвя оферта за защитник на Дженоа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунският гранд е готов да даде 30 млн. евро за румънския бранител Раду Драгушин

Според информация на италианското издание Calciomercato, централният защитник Раду Драгушин е в трансферните планве на Барселона. Съобщава се, че действащите шампиони на Ла Лига са готови да платят 30 милиона евро, за да подпишат със защитника на Дженоа. Междувременно 21-годишният футболист също е трансферна цел на Тотнъм.

Раду Драгушин си изгради име като един от най-добрите млади защитници в Серия А, откакто се присъедини към Дженоа. Румънският национал не успя да се наложи в Ювентус, като се впусна в три периода под наем, преди да завърши постоянен трансфер в Дженоа през миналото лято.

Решението на Драгушин се отплати, като той е важна фигура за “грифоните” досега през този сезон. 21-годишният футболист е играл 20 пъти във всички състезания през кампанията 2023/24, записвайки един гол и една асистенция. Добрите изяви на младия защитник не останаха забелязани и европейски грандове го следят.

Calciomercato твърди, че спортният директор на Барселона е подготвил оферта за подписа на 21-годишния защитник. Настоящите шампиони na Ла Лига са готови да отделят 30 милиона евро, за да осигурят услугите на Драгушин. Това може да е достатъчно и интересът на Барселона да се материализира в сделка за привличането на младока в следващите дни.