Реал Мадрид се отказа от привличането на Лени Йоро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" е спрял преследването на 18-годишния защитник на Лил

Талантливият бранител Лени Йоро вече не фигурира в трансферните планове на Реал Мадрид, пише изданието Defensa Central. Челси и Манчестър Юнайтед също се интересуват от 18-годишния футболист на Лил, докато “лос бланкос” се оттеглят от надпреварата за подписа на младежа.

Лени Йоро е сред най-добрите млади бранители в света. Той е възпитаник на школата на Лил, като проби в първия отбор в края на сезон 2021/22. Оттогава френският футболист направи голям прогрес и е неизменен титуляр за “кучетата”. 18-годишният футболист е записал 1737 минути игрово време в 21 мача досега този сезон, като е записал три гола. Междувременно Йоро в момента играе за отбора на Франция до 21 години и се представя силно за страната си.

Интересът на Реал Мадрид към Лени Йоро произтича от напредването на възрастта на Давид Алаба, Антонио Рюдигер и Начо. “Белият балет” обаче се е отказал от футболиста заради високата му цена. Младият французин е следен от няколко тима от Висшата лига. Има голяма вероятност той да напусне Лил през зимата и да продължи кариерата си в Премиър Лийг.