Барселона постигна сделка с Ман Сити за Жоао Кансело
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалският национал ще играе като преотстъпен при каталунците

Защитникът на Манчестър Сити Жоао Кансело преминава в Барселона под наем, информира журналистът Фабрицио Романо. Клубовете са постигнали договорка Кансело да продължи кариерата си в Барса, като в сделката между двата тима има и опция за закупуването на футболиста.

Преди няколко дни Кансело напусна Манчестър, за да изчака в Португалия момента на пътуването си до Испания. Футболистът имаше огромно желание да заиграе за тима на Шави и трансферът вече е осъществен. В следващите часове той ще пристигне в Каталуния и ще подпише с Барселона.

29-годишният Жоао Кансело няма бъдеще в Ман Сити от известно време насам. Той прекара изминалата пролет под наем в Байерн Мюнхен. Кансело играе за “гражданите” от 2019 г., когато бе привлечен от Ювентус. В кариерата си футболистът е защитавал цветовете също на Бенфика, Валенсия и Интер.

Жоао Кансело ще бъде чудесно попълнение за Барселона на десния бек. Футболистът може да играе и в по-предна позиция на терена. Порталът Transfermarkt оценява Кансело на 50 млн. евро.