Тимове от Лига 1 се опитват да върнат Еден Азар към футбола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
За момента белгиеца остава категоричен в решението си да се откаже

Бившият футболист на Челси и Реал Мадрид – Еден Азар, който наскоро сложи край на професионалната си кариера като футболист, е получил няколко оферти да се завърне към игра. Предложенията са били от Олимпик Марсилия, Ница и бившият му отбор Лил. Белгиецът обаче е отхвърлил всички тях и е заявил, че няма намерение да подновява кариерата си.

Азар бе една от звездите на Челси, а и на Висшата лига изобщо. Той прекара седем години на “Стамфорд Бридж”, в които спечели доста трофеи, сред които една Шампионска лига и две титли на Англия. Той допринесе за тези трофеи, а и за много други със своите 110 гола в 355 мача, които регистрира с екипа на Челси.

После обаче дойде трансферът на Азар в Реал Мадрид, за който той бе мечтал през целия си живот. На “Сантиаго Бернабеу” обаче нещата за него се развиха по кошмарен начин. С екипа на “белия балет” той изигра 70 мача, доста голяма част, от които като резерва, в продължение четири на години. За този период той вкара само 7 гола.

Именно лошия му период в испанската столица накара Азар да сложи край на своята кариера. Според информациите неговия антураж се опитва да го убеди да промени решението си, но това за момента остава малко вероятно.