Нойер е почти възстановен, вече поднови тренировки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стражът е близо до завръщане в игра

Титулярният вратар на Байерн Мюнехн Мануел Нойер се завърна към тренировки след тежката контузия, която получи преди почти година. Миналия декември немецът счупи крака си докато караше ски, което ядоса ръководството изключително много.

Баварците качиха официално съобщение до феновете, в което уведомиха, че капитанът на тима е завършил успешно първата си вратарска тренировка след контузията. За момента той все още не тренира с пълната група от футболисти, но се очаква това да се случи скоро.

Надеждите в лагера на Байерн са, че Нойер ще успее да се върне в игра след паузата на националните отбори, която ще се състои през септември. Той обаче едва ли веднага ще бъде титуляр, тъй като Байерн вече привлече негов конкурент. Става въпрос за Даниел Перец, който бе официално обявен като нов играч на клуба едва преди няколко дни.

Свен Улрайх също ще се конкурира с Нойеер за поста. Немецът се представи добре в първите три мача от сезона в Бундеслигата, когато той игра, понеже бе единственият вратар на баварците.