Барселона се насочва към играч на Ман Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците ще направят нов опит да привлекат Жоао Кансело

Ръководството на Барселона планира да инвестира милионите, които ще получи от сделката за Усман Дембеле в крайния защитник на Манчестър Сити Жоао Кансело, твърди Фабрицио Романо. Португалецът в момента се подготвя за новия сезон с Манчестър Сити, но той едва ли ще играе на “Етихад” в наближаващата кампания.

Кансело напусна Сити миналата зима, тъй като не бе доволен от ограниченото си игрово време. Той бе поставян по-често отколкото му се искаше на пейката от Пеп Гуардиола, който се стараеше постоянно да прави ротации в състава си, за да може всички да получават равно игрово време. Това обаче не се хареса на Кансело и се стигна до конфликт между двамата.

Напускането на Кансело обаче бе временно. Той премина в Байерн Мюнхен за половин сезон. Баварците имаха възможност да го откупят за 70 милиона евро, но те се отказаха от тази идея. Сега, Барселона възнамерява да се възползва от ситуацията с Кансело, но каталунците едва ли ще могат да предложат на Сити повече от 50 милиона за играча, тъй като това е сумата, която те ще получат от ПСЖ за крилото си Усман Дембеле.

Най-вероятно обаче тази сума ще се окаже достатъчна, тъй като Пеп Гуардила не желае да има в състава си играчи, които са недоволни от него и начина му на ръководене на тима.