Левски получи оферта на стойност 1 милион за бразилец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Уелтън може да напусне "Герена"

Звездата на Левски Уелтън Фернандес може да се озове в белгийския Стандарт Лиеж, съобщава “Тема Спорт”. Според информацията, “сините” са получили оферта за своя футболист на стойност 1 милион долара, която обаче те възнамеряват да отхвърлят. Причината затова е, че Левски няма намерение да продава Уелтън за по-малко от два милиона.

“Сините” са в силната позиция в тези преговори, тъй като Стандарт Лиеж не е единственият клуб, който се интересува от Уелтън. Преди време се спекулираше, че интерес към бразилеца проявяват отбори от съседна Гърция и Турция. До трансфер на крилото обаче така и не се стигна.

Уелтън е един от най-ценните, а може би и най-ценният играч на Левски. Той се отличава със завидна скорост, чудесен контрол над топката и завършващ удар, който му донесе доста попадения през миналия сезон. Той е постоянна заплаха за противниковите бранители и е футболистът на Левски, на когото треньорите на другите отбори обръщат най-голямо внимание в опитите си да дадат точните указания на своите възпитаници, за да не допусне тимът им попадение. Точно затова Левски иска доста по-голяма сума за бразилеца от тази, която от Стандарт Лиеж са предложили.