Баждеков с коментар след провалената сделка с Диксън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще бъда откровен с вас - по-добре, че така се получи с г-н Диксън", заяви Константин Баждеков

Бившият финансов директор и настоящ член на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков направи коментар за провалената сделка за смяната на собствеността на 26-кратните шампиони на България. Баждеков е на мнение, че е “по-добре, че сделката с Джо Диксън не се е осъществила”.

„Знаете ли, ще бъда откровен с вас – по-добре, че така се получи с г-н Диксън. Когато в началото се запознах с негови проект, всичко звучеше толкова много хубаво, че както е казал народът – много хубаво не е на хубаво“, заяви Константин Баждеков.

„Бяхме запознати и кои са хората, стоящи зад проекта на Диксън. Няма как да спомена имена, тъй като те няма да говорят нищо на масовия читател, но само ще ви кажа, че очаквах по-тежка артилерия. Очаквах по-силни фигури, доказани мъже в бизнеса и инвестициите. Но какво да коментираме повече, след като нещата са приключили”, добави той пред агенция Блиц.

“За причините за разпадане на преговорите може да потърсите отговори само Наско Сираков и адвокатите. Въпреки всичко, аз съм оптимист. Сега единствено ние, левскарите, можем да си помогнем. Предполагам, че има и други варианти, за да бъде закрепен клубът временно – да се направи подготовка, селекция, да се стартира шампионата. Знам, че глобалният проблем все още не е разрешен, но нека се действа стъпка по стъпка“, каза още Баждеков.