google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Националът на Уелс Гарет Бейл е готов да направи повторен дебют за Тотнъм през следващата седмица, когато “шпорите” се изправят срещу Уест Хем в мач от Висшата лига. 31-годишният футболист се очаква да бъде готов за двубоя и да запише първи минути за новия сезон.

Бейл се завърна в Лондон, след като бе взет под наем от Реал Мадрид, но имаше травма в коляното и не успя да участва в изминалите двубои на “шпорите”. За последно уелсецът бе на терена на 6 септември за националния си отбор в двубой от Лигата на Нациите срещу България.

Старши-треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо направи изявление, че се надява Гарет Бейл да е готов за завръщане в игра след паузата в първенството. На 18-ти октомври /неделя/ Тотнъм приема Уест Хем, като уелсецът би трябвало да запише минути.

„Бейл работи усилено, много е отдаден, голям професионалист е и е изключително щастлив от завръщането си в Тотнъм“, заяви Жозе Моуриньо.

„Вярвам, че двете седмици пауза в шампионата ще бъдат от ключово значение за последната фаза от неговото възстановяване“, сподели още треньорът на Тотнъм.