Бейл: Винаги съм знаел, че някой ден ще се завърна в Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Уелският национал Гарет Бейл направи първото си изявление, след като се завърна в Тотнъм. Вчера Бейл бе представен като играч на “шпорите”, които го взимат от Реал Мадрид под наем до края на сезона. Уелската звезда се връща в Лондон след 7-годишен период на “Бернабеу”. Бейл сподели, че Тотнъм е специален клуб за него и винаги е знаел, че ще се завърне в Северен Лондон.

“Този клуб е специален за мен. Винаги съм знаел, че някой ден ще се завърна – вече това е реалност. Намирам се в правилния момент от кариерата ми за този трансфер и смятам, че ще впиша по най-добрия начин Тотнъм. Мотивиран съм, искам да се представям на ниво и съм нетърпелив да заиграя отново”, заяви Бейл.

“Искам възможно най-скоро да вляза във форма. Желанието ми е да помогна на отбора да спечели трофей. Доказах и в Реал Мадрид, че имам манталитет на победител. Знам как да играя във финалите, как да се справям психически с напрежението и свръхочакванията. Този опит е безценен и аз мога да го предам на футболистите в тима. Те самите трябва да вярват, че можем да печелим трофеи”, добави Бейл.

“Клубът просперираше в годините, в които аз отсъствах. Сега той се намира в отлично състояние и искам да му помогна да направи следващата крачка – а именно трофей. Това е моето голямо желание и се надявам тази мечта да се сбърне”, добави Бейл.