google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившите съотборници в Барселона и големи приятели - Меси и Суарес, може отново да заиграят заедно

Изглежда доста вероятно звездата на Барселона Лионел Меси да напусне “Камп Ноу” в края на сезона. Аржентинецът бе много близо до напускането на Барса през лятото, но все пак реши да изпълни своя контракт с “каталунците”, който е до края на сезона.

Тази сутрин излезе инересна новина в Catalunya Radio. Медията пише, че  собственикът на Интер Маями  Дейвид Бекъм има голяма цел – неговият план е да събере отново Меси с Луис Суарес именно в неговия тим.

Идеята на Бекъм е да популяризира своя клуб с големи имена, чиито кариери са към своя край. Меси обяви, че отново ще мисли за бъдещето си след края на сезона в Испания, а една от мечтите му е да играе в американската МЛС.

Уругвайският голаджия Луис Суарес пък бе прокуден от Барселона през лятото и подсили Атлетико Мадрид след цели шест години на „Камп Ноу”. Надали Суарес ще има нещо против да смени “дюшекчиите” в близко бъдеще, за да заиграе заедно отново с Меси.

Предстои да видим в бъдеще дали тези информации за Меси и Суарес ще се окажат истина и възможно ли е двамата да си партнират в Интер Маями.