Белчев: Разузнахме слабите места на БАТЕ Борисов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев се надява „армейците“  да бъдат този отбор, който да наруши традицията български представители да отпадат от БАТЕ Борисов на европейска сцена. Специалистът е убеден, че предстои тежък мач на „червените“, които за съжаление ще играят без вярната си публика. Срещата от втория квалификационен кръг в Лига Европа е утре от 20:00 часа на „Българска армия“.

“За БАТЕ най-важното е, че е един организиран клуб, добре играещ отбор, който във всеки момент знае какво преследва. Най-важното, за да можем да продължим напред, е дисциплината и колектива, които трябва да покажем в хода на целия мач. Първенството там не бе прекъсвано и при тях премина 23-ти кръг. Това дава известно предимство на БАТЕ. Освен това този отбор от доста време играе заедно, има добър синхрон, но когато си ЦСКА и всичко се решава в един мач, нямаме извинение.  Отборът на БАТЕ не зависи от един или двама играчи. Ако се заблудим, че ако тези футболисти липсват, това ще направи мача лесен за нас, ще е жалко за нас, при положение че този отбор в последните 10 години играе редовно в групите. Това няма как да се случи за мен. Те имат и слаби места, които сме разузнали. Няма от какво да се притесняваме. Ако имаше публика, щеше да е страхотно за нас“, заяви Белчев на пресконференция преди утрешния сблъсък.

„Надяваме се ние да сме отборът, който ще наруши традицията, според която българските тимове отпадат от БАТЕ.“

„Едно от най-силните им качества са статичните положения, но ние добре сме ги разузнали в тази посока. Надявам се играчите да могат да изпълнят инструкциите в тази посока и да не получим гол от статично положение.“

„Ако се стигне до дузпи, ще видите кои ще изпълнят. Вече имаме идея за това в главите си, но да не избързваме”, добави Белчев на своята пресконференция.