Белчев: Разузнахме слабите места на БАТЕ Борисов

Прочетена:1315
Белчев: Разузнахме слабите места на БАТЕ Борисов 1
0 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев се надява „армейците“  да бъдат този отбор, който да наруши традицията български представители да отпадат от БАТЕ Борисов на европейска сцена. Специалистът е убеден, че предстои тежък мач на „червените“, които за съжаление ще играят без вярната си публика. Срещата от втория квалификационен кръг в Лига Европа е утре от 20:00 часа на „Българска армия“.

“За БАТЕ най-важното е, че е един организиран клуб, добре играещ отбор, който във всеки момент знае какво преследва. Най-важното, за да можем да продължим напред, е дисциплината и колектива, които трябва да покажем в хода на целия мач. Първенството там не бе прекъсвано и при тях премина 23-ти кръг. Това дава известно предимство на БАТЕ. Освен това този отбор от доста време играе заедно, има добър синхрон, но когато си ЦСКА и всичко се решава в един мач, нямаме извинение.  Отборът на БАТЕ не зависи от един или двама играчи. Ако се заблудим, че ако тези футболисти липсват, това ще направи мача лесен за нас, ще е жалко за нас, при положение че този отбор в последните 10 години играе редовно в групите. Това няма как да се случи за мен. Те имат и слаби места, които сме разузнали. Няма от какво да се притесняваме. Ако имаше публика, щеше да е страхотно за нас“, заяви Белчев на пресконференция преди утрешния сблъсък.

„Надяваме се ние да сме отборът, който ще наруши традицията, според която българските тимове отпадат от БАТЕ.“

„Едно от най-силните им качества са статичните положения, но ние добре сме ги разузнали в тази посока. Надявам се играчите да могат да изпълнят инструкциите в тази посока и да не получим гол от статично положение.“

„Ако се стигне до дузпи, ще видите кои ще изпълнят. Вече имаме идея за това в главите си, но да не избързваме”, добави Белчев на своята пресконференция.

Сподели